Κλίντον: Οι ΗΠΑ χρειάζονται σταθερή ηγεσία

Χαρακτήρισε «επικίνδυνο» και «εκρηκτικό» τον ανθυποψήφιό της Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας πως δεν μπορεί κανείς να του εμπιστευτεί τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων της χώρας

[cresta-social-share]

Oι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ΗΠΑ, απαιτούν σταθερή ηγεσία και συλλογικό πνεύμα, τόνισε η Χίλαρι Κλίντον στην ομιλία της στο κεντρικό συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος στη Φιλαδέλφεια, αποδεχόμενη επισήμως το χρίσμα των Δημοκρατικών, εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Κατά την σημαντικότερη ομιλία της, στην 25ετή και πλέον πολιτική καριέρα της της, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, επιχείρησε να υπογραμμίσει τις διαφορές της με τον «επικίνδυνο» και «εκρηκτικό» όπως τον χαρακτήρισε, υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ.

Clinton: With No Ceilings, 'The Sky's the Limit'

To thundering cheers of delegates at the Democratic National Convention, Hillary Clinton noted that she's made history by becoming the first woman of a major U.S. political party to be nominated for president, saying "the sky is the limit."

[sc name="YouTube Video Source" source="Κλίντον: Όριό μας πλέον ο ουρανός / Associated Press" ]

Η Κλίντον περιέγραψε ως «ασταθή» τον Τραμπ, τονίζοντας: «Ένας άνθρωπος που μπορεί να παρασυρθεί από ένα tweet δεν είναι ο άνθρωπος που θα πρέπει να του εμπιστευτείς τα πυρηνικά σου όπλα».

Clinton Says Trump Can't Be Trusted with Nukes

As she wrapped up her speech during the final night of the Democratic National Convention, Hillary Clinton questioned whether Republican presidential nominee Donald Trump has the temperament to be commander in chief.

[sc name="YouTube Video Source" source="Κλίντον: Δεν μπορείς να επιστευτείς τα πυρηνικά όπλα σε κάποιον που εκνευρίζεται με ένα tweet / Associated Press" ]

Παράλληλα μιλώντας με ενωτικό τόνο, η Κλίντον ζήτησε την υποστήριξη όλων προκειμένου η αμερικανική οικονομία να εξακολουθήσει να ευημερεί.

  • Ναυτεμπορική
  • AP