Το κατάλληλο φρύδι για εσάς!

Καλοκαίρι πέρασε, ήσυχος καιρός, θεωρητικά ξέγνοιαστος, ας υποθέσουμε οτι παρατήσατε το τσιμπιδάκι και τώρα τα φρύδια σας ηρέμησαν και είχαν το χρόνο τους για να μεγαλώσουν. Καιρός λοιπόν να βρείτε το σχήμα που θα κολακέψει το πρόσωπό σας. Εσείς τι σχήμα προσώπου έχετε; Δείτε σε ποία κατηγορία ανήκετε και ποιο είναι το πιο κατάλληλο σχήμα για εσάς.

Πρόσωπό καρδιά

Δημιουργήστε ένα μαλακό τόξο, καθώς ισορροπεί ένα πιο μακρύ σαγόνι. Όσον αφορά το πάχος του φρυδιού προτιμήστε ένα πιο χοντρό.

Heart-Shaped Faces

Τετράγωνο πρόσωπο

Σε αυτήν την περίπτωση επιλέξτε ένα πιο λεπτό φρύδι με έντονο τόξο καθώς μακραίνει το πρόσωπο.

Square-Shaped Faces

Μακρύ πρόσωπο

Ο καλύτερος τρόπος το κολακέψετε είναι με ένα πιο ίσιο φρύδι και ένα ήσυχο τόξο κάτι που βοηθάει στο να δώσει λίγο φάρδος στο πρόσωπο. Απέφυγετε τα ψηλά τόξα που θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο λεπτό.

Long Faces

Στρόγγυλο πρόσωπο

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι πιο ιδιαίτερα καθώς θέλουν ένα γεμάτο φρύδι και ένα τόξο προς το τέλος του φρυδιού. Όσο πιο μακρυά από τη μύτη τόσο το καλύτερο.

Round Faces

Οβάλ πρόσωπο

Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε στα μαλλιά σας και σας πηγαίνει, το ίδιο ισχύει και με τα φρύδια σας. Ένα γεμάτο φρύδι με ένα μικρό τόξο πάντα κολακεύει.

Oval-Shaped Faces

Πρόσωπο διαμάντι

Δοκιμάστε ένα τόξο με καμπύλη, κάτι που βοηθάει στο να μακρύνει το πιο φαρδύ σημείο του προσώπου σας.

Diamond-Shaped Faces

 

Δημοσιεύθηκε από

Πέλλια Βαϊκούζη

Γεννημένη την Άνοιξη του ’94, πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στο πανέμορφο νησί του Βορρά, τη Σαμοθράκη. Το 2012 αποφοιτεί και εισέρχεται στη σχολή της Παντείου στο τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού. Έχοντας το όνειρο μιας δυνατής δημοσιογραφικής καριέρας, από τότε που θυμάται τον εαυτό της καταπιάνεται κατά καιρούς με διάφορα project. Έχει βρεθεί στην οικονομικό - πολιτική σκοπιά του αρθρογράφου στο toxrima.gr, αλλά και υπάρξει πίσω από τα μικρόφωνα της ραδιοφωνικής κονσόλας του Radio Samothraki και του Spam Radio. Σήμερα θα πέσουμε πάνω στο όνομά της ξεφυλλίζοντας το φοιτητικό περιοδικό Chill Out ή στα πάμπολλα άρθρα της στο Almurofustiki.com, στο οποίο γράφει από το Μάρτιο του 2014. Το Νοέμβρη του 2014 αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της στήλης Life – Tips & Fashion στο Hashmag. Η μανιώδης ανάγνωση Τύπου, οι καταδύσεις και τα ταξίδια είναι μερικά από τα πάθη – ενδιαφέροντα της που την κρατούν σε εγρήγορση και αποτελούν «αστείρευτη πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας» για την ίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *