Οι 3 πιο Συγκινητικές Ασιατικές Διαφημίσεις & Τι μας διδάσκουν…

Από βιντεάκι σε βιντεάκι και από ιστορία σε ιστορία, έπεσα πάνω σε κάποιες άκρως συγκινητικές διαφημίσεις που σκοπό έχουν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο μας και να ταρακουνήσουν την σκληρή και άχρωμη πραγματικότητά μας…

Ο άνθρωπος είναι το μοναδικό ον που έχει αναπτύξει την επικοινωνία για να εκφράζεται, να ανταλλάσσει ιδέες και να οργανώνεται. Δημιουργεί πολυσύνθετες κοινωνικές κατασκευές από οικογένειες μέχρι έθνη και αλληλεπιδρά μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αξιών, κοινωνικών θεσμών και διαδικασιών που έχει καθιερώσει.

Χαρακτηρίζεται για την επιθυμία του να κατανοήσει και να επεξεργαστεί το περιβάλλον, αναζητώντας απαντήσεις μέσω της επιστήμης , της φιλοσοφίας, της μυθολογίας καθώς και της θρησκείας.

Επειδή όμως σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει (όπως φαίνεται και στα μάτια των παιδιών) και το καλό και το κακό ο άνθρωπος έχει ανάγκη από ερεθίσματα που θα τον «αφυπνίζουν» που και που και θα του δίνουν ώθηση καθώς και το αίσθημα του ο τι οφείλει στον εαυτό του και στους γύρω του να γίνει καλύτερος και πιο ενεργός! Οφείλει να μάθει να υπερνικάει στερεότυπα και ταμπού – εμπόδια που του βάζει η κοινωνία που έχει ο ίδιος εφεύρει, ώστε να μπορέσει να αγαπήσει ελεύθερα και απεριόριστα τον κόσμο γύρω του!

Διαφήμιση 1.

You will cry after watching this video !!

Σαφώς και θα κλάψετε αφού το όλο κόνσεπτ του συγκεκριμένου βίντεο είναι συγκινητικό. Ένας άνθρωπος που υπήρξε πάντα φιλάνθρωπος αν και φτωχός, βοηθούσε αγνώστους που ήταν σε χειρότερη μοίρα από εκείνον και δεν άφηνε κανέναν άπορο πεινασμένο, πληρώνει τα φάρμακα που κλέβει ένα φτωχό παιδάκι για την άρρωστη μητέρα του… Η ζωή, το κάρμα, η μοίρα… θα του το «ξεπληρώσει» όταν θα βρεθεί εκείνος σε ανήμπορη θέση… Κρατήστε αυτή τη λέξη…

Διαφήμιση 2. 

Inspirational Unconditional Love Will Touch Your Heart..True Story

Απίστευτα συγκινητικό αυτό το βίντεο θα σας κλέψει την καρδιά. «Λένε ο τι την έχει από τα 18 της»… Η νεαρή μαμά-μαθήτρια που αγάπησε, λάτρεψε και προστάτεψε το μωρό που βρήκε εγκαταλελειμμένο πιο πολύ κι από τον εαυτό της άσχετα από τις φήμες και τα κουτσομπολιά της κοινωνίας! Η ανταμοιβή της, το γέλιο της πανέμορφης κόρης της… Όσο δύσκολο κι να είναι αυτό αξίζει τα πάντα!

http://https://youtu.be/2SMpx-1dV24

Διαφήμιση 3.

Inspirational Short Film – You Too Will Cry Afrer Watching This… 95% People Cry

Ότι κι αν βρεθεί στο δρόμο σου… δώσε του μια ευκαιρία! Αξιοποίησε την κάθε «κακοτυχία» ή καθυστέρηση… Δώσε στους λιγότερο τυχερούς ανθρώπους από σένα αλλά και στα ζώα μια μικροσκοπική ευκαιρία για ευτυχία! Και θα δεις… Η καλή καρδιά και η σκληρή δουλειά ποτέ δεν πάνε χαμένες… Η ζωή σου επιστρέφει της καλές πράξεις με τον καλύτερο τρόπο… Σε ανταμείβει με συναισθήματα!

http://https://youtu.be/PKyh2ugjiE4

 

Δημοσιεύθηκε από

Πέλλια Βαϊκούζη

Γεννημένη την Άνοιξη του ’94, πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στο πανέμορφο νησί του Βορρά, τη Σαμοθράκη. Το 2012 αποφοιτεί και εισέρχεται στη σχολή της Παντείου στο τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού. Έχοντας το όνειρο μιας δυνατής δημοσιογραφικής καριέρας, από τότε που θυμάται τον εαυτό της καταπιάνεται κατά καιρούς με διάφορα project. Έχει βρεθεί στην οικονομικό - πολιτική σκοπιά του αρθρογράφου στο toxrima.gr, αλλά και υπάρξει πίσω από τα μικρόφωνα της ραδιοφωνικής κονσόλας του Radio Samothraki και του Spam Radio. Σήμερα θα πέσουμε πάνω στο όνομά της ξεφυλλίζοντας το φοιτητικό περιοδικό Chill Out ή στα πάμπολλα άρθρα της στο Almurofustiki.com, στο οποίο γράφει από το Μάρτιο του 2014. Το Νοέμβρη του 2014 αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της στήλης Life – Tips & Fashion στο Hashmag. Η μανιώδης ανάγνωση Τύπου, οι καταδύσεις και τα ταξίδια είναι μερικά από τα πάθη – ενδιαφέροντα της που την κρατούν σε εγρήγορση και αποτελούν «αστείρευτη πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας» για την ίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *