Cooking

Steak Time!

[cresta-social-share]

Καπνιστές μπριζόλες χωρίς κάρβουνα, χωρίς κόπο σε πολύ λίγο χρόνο! Δείτε πως!

Προθερμαίνουμε καταρχάς το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ψιλοκόβουμε μανιτάρια (μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε και με καρότο, μπρόκολο, ό,τι σας ταιριάζει εσάς περισσότερο)

Ψιλοκόψτε τα μανιτάρια ή τα λαχανικά της επιλογής σας σε λεπτές λωρίδες

Ψιλοκόψτε τα μανιτάρια ή τα λαχανικά της επιλογής σας σε λεπτές λωρίδες

Σε πυρίμαχο σκεύος στρώνουμε τις μπριζόλες, αλάτι-πιπέρι, παίρνουμε λίγο bacon και βάζουμε από πάνω, τα μανιτάρια στο πλάι.
Λίγο ελαιόλαδο,ρίγανη και έτοιμο!
Τόσο απλά.

τοποθετήστε τις λωρίδες μπέικον πάνω από τις μπριζόλες

τοποθετήστε τις λωρίδες μπέικον πάνω από τις μπριζόλες

Μετά από 45 λεπτά το φαγητό είναι έτοιμο και πραγματικά θα εκπλαγείται από τη μυρωδιά του καπνιστού, λόγω του bacon που πήρε τη γεύση της μπριζόλας αλλά και το αντίστροφο και είμαι σίγουρη πως το crispy στοιχείο του bacon θα σας ξετρελάνει!

3

Καλή όρεξη!