Life, Life Tips

Οι Καυγάδες διατηρούν τη Σχέση σας Υγιή

[cresta-social-share]

Αν δεν μαλώσετε και λιγάκι μια στο τόσο πως θα διατηρηθεί η σπίθα; Πώς θα σιγουρεύεστε, θα επιβεβαιώνεστε, θα ανταπεξέρχεστε και θα ξεκαθαρίζεται τυχόν παρεξηγήσεις που προκύπτουν από την  καθημερινότητα σας; Αυτό το μυστήριο και αυτός ο έρωτας έχει ανάγκη να ξεσπάει που και που και να εκτονώνεται! Να σας κάνει να ανατριχιάζετε και μόνο στη σκέψη! Οι αντιπαραθέσεις έρχονται και παρέρχονται το άτομο όμως παραμένει ένα! Αυτό που σας ενδιαφέρει!  Και αν θέλετε τη γνώμη μου καλύτερα μια ανοικτή αντιπαράθεση παρά γκρίνια ολημερίς και οληνυκτίς...

Όποιος μαλώνει μαζί σας άλλωστε σημαίνει ο τι έχει να παλέψει για κάτι, να υπερασπιστεί κάτι, να προσπαθήσει για κάτι και αυτό το κάτι δεν είναι άλλο από την ίδια την αγάπη σας!

Κανόνας : Όχι όμως να φοβάστε την εγκατάλειψή ή για τη σωματική σας ακεραιότητα από τον αγαπημένο σας!

Άλλωστε... Καμία μεγάλη ιστορία αγάπης δε γράφτηκε από εφησυχασμένους ανθρώπους!

Βγαίνετε αλώβητοι απ΄ οτιδήποτε
Ο τι κι αν τύχει να ξεφύγει του καθενός πάνω στα νεύρα του, ακόμη και το πιο κακόβουλο ή άσχημο σχόλιο δεν είναι δυνατό να χωρίσει δυο ανθρώπους που ξέρουν ο τι είναι ο ένας για τον άλλον, που ξέρουν που και πώς βαδίζει η σχέση τους! Που έχουν χαρά και όνειρα να μοιράζονται και δεν τους  πτοεί κανένα καυγαδάκι.

common reasons couples fight

Σεβασμός στις απόψεις του άλλου
Το να διαφωνείτε πάνω σε κάποιο θέμα δε σημαίνει πως δε σέβεστε ο ένας τον άλλον με ή χωρίς την άποψή του. Αντιθέτως το ότι διαφωνείτε σφοδρά μεταξύ σας αλλά ταυτόχρονα διατηρείτε μια απόλυτα υγιή και μακροχρόνια σχέση οφείλεται στον αμοιβαίο σεβασμό. Κοινώς συμφωνείτε ότι μπορείτε να διαφωνείτε.

Δεν φοβάστε ο ένας τον άλλο
Το να μπορείτε να ορθώσετε το ανάστημα σας στον σύντροφό σας σε έναν καυγά χωρίς να τον φοβάστε είναι μεγάλο πράγμα ειδικά στις μέρες μας! Στην υγιή αγάπη υπάρχουν και οι υγιής καυγάδες και δεν είναι ανεκτός κανένας φόβος βίας ή εγκατάλειψης. Όταν μαλώνετε δοκιμάζονται οι αντοχές και των δυο σας! Καθημερινά μπορείτε να αποδεικνύετε ο τι είστε δύο δυνατοί άνθρωποι με εξίσου ισχυρές απόψεις και απόλυτα ερωτευμένοι!

couplefightboycoloursfuckablegirlguy-41eb5776b40ce5682ab0896b45f1c802_h

Το πάθος καίει
Το πάθος τρέφεται απ΄τον καυγά, λένε και φυσικά όλη αυτή η κατάσταση οδηγεί... πού αλλού; Σε αξεπέραστο και ασυναγώνιστο make up sex!!!  Μαλώνετε ίσον δυνατές απόψεις ίσον δυνατό πάθος! Είναι πασιφανές!

Εμμένετε στις θέσεις σας
Υπάρχουν πολλοί πεισματάρηδες και θερμοκέφαλοι εκεί έξω (γκουχου γκουχου!)... Μήπως όμως απλά πρόκειται για υπέρ-ανεξάρτητα και extra αποφασιστικά άτομα που δεν αντέχουν να μετράνε συννεφάκια στον γαλανό ουρανό της σχέσης τους μόνο και μόνο επειδή είναι ερωτευμένα; Ε βγάλτε το από μέσα σας θα σκάσετε! Τόσο για τον σύντροφό σας όσο και για εσάς είναι το καλύτερο.

Μαθαίνετε ο ένας απ΄τον άλλο

"Δεν θα της έρθει στο μυαλό εκείνος που της αγόρασε κάτι, αλλά εκείνος που της έμαθε κάτι"  και είναι αλήθεια φίλοι μου! Όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σας, σίγουρα θα διευρύνει τον τρόπο σκέψης σας, τους ορίζοντές σας... Θα εξάψει τα ενδιαφέροντα σας και πολύ πιθανό να σας δείξει έναν ολόκληρο καινούριο κόσμο που εσείς δεν είχατε σκεφτεί καν ο τι μπορεί να υπάρχει! Μαλώστε λοιπόν υπεύθυνα!

images (5)

Δεν θα βαρεθείτε ποτέ
Μια ζωηρή διαφωνία είναι ικανή να ανάψει τα αίματα, να σας νευριάσει, να σας ανατριχιάσει και αν είστε τυχεροί μπορεί να καταλήξετε αγκαλιά στο κρεβάτι! Μα πώς αλλιώς να εκτονώσετε όλα αυτά τα νεύρα;

Δείχνει τα πραγματικά σας συναισθήματα
Όταν μαλώνετε και μπορείτε να πείτε στον άλλο το οτιδήποτε τότε μιλάμε για πραγματική αγάπη! Ξέρετε ότι τίποτα δεν μπορεί να διαλύσει αυτό που έχετε και ο δεσμός σας είναι πολύ ανώτερος από χαζοκαυγάδες που προέκυψαν από νεύρα στιγμής!

uglv

Η διαφωνία με τον σύντροφο σας είναι φυσικό και λογικό να συμβαίνει, παρ' όλα αυτά όταν περάσει η μπόρα το σημαντικό είναι να συνειδητοποιείτε και οι δυο πόσο υπεράνω και ερωτευμένοι είστε!!

* η είναι τελειόφοιτη Δημοσιογραφος του Παντείου, Αριχσυντάκτις της στήλης Life του HashMag και Επιμελήτρια ύλης στο Chill-Out