Θέατρο

«Bonnie & Clyde»

Από 20 Ιανουαρίου, στο Θέατρο Βαφείο - Λάκης Καραλής - Στείλτε το όνομά σας στο [email protected] και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση κάθε εβδομάδα!

[cresta-social-share]

«Κλάιντ Μπάροου και Μπόνι Πάρκερ, με την ωμότητα των επιθέσεων τους έχουν γδάρει την ψυχή αυτής της χώρας»

Το κυνήγι είναι συνυφασμένο με την ίδια τους την ύπαρξη. Έτσι λοιπόν ξεκινούν ίσως το τελευταίο κυνήγι της ζωής τους προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους εξωτερικούς, και εσωτερικούς τους, διώκτες.

Ποιοι άραγε είναι οι πιο επικίνδυνοι;

SAMSUNG CSC

Οδηγώντας ένα κλεμμένο Ford V8 γεμάτο με όπλα, η Μπόνι Πάρκερ και ο Κλάιντ Μπάροου, κυνηγημένοι από την αστυνομία βρίσκουν ένα τελευταίο καταφύγιο.

 

SAMSUNG CSC

Τραυματισμένοι και εξαντλημένοι θα ζήσουν τις τελευταίες τους στιγμές προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους δαίμονες τους ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την προσωπική τους ελευθερία.

Βασισμένο στην αληθινή ιστορία του διάσημου ζευγαριού που σάρωσε τις νότιες πολιτείες της Αμερικής, το έργο ακροβατεί μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, θανάτου και ζωής, έχοντας ομήρους τους θεατές, συνένοχους σε ένα παιχνίδι όπου το τέλος μπορεί να είναι μόνο ο θάνατος.

Οι ηθοποιοί κινούνται σκηνικά σε έναν εικαστικό χώρο δράσης δημιουργώντας στους ίδιους και στους θεατές μια αυξανόμενη πίεση. Εκεί μέσα προσπαθούν να ανακαλύψουν την πραγματική σχέση κυνηγού και θηράματος, με μόνη τους συντροφιά τους... ομιχλώδεις ήχους ενός σαξοφώνου! Δημιουργούν ένα συνεχόμενο παιχνίδι ομηρίας με τους θεατές χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζουν τον πραγματικό όμηρο...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Παπακώστας

Φωτισμοί: Κώστας Παπαθεοδώρου

Σκηνικά-κουστούμια: Μάριος Ράμμος

Μουσική- σχεδιασμός ήχου: Μάριος Τσάγκαρης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Δωροθέα Δημητρίου

Επιμέλεια παράστασης: Δημήτρης Λογοθέτης

Ερμηνεύουν: Οδύσσεια Μπουγά, Γιώργος Αδαμαντιάδης, Θεοδοσία Σαββάκη

Μια παραγωγή της Memento Mori

Από 20 Ιανουαρίου 2016
Κάθε Τετάρτη στις 21:15,

στο Θέατρο Βαφείο - “Λάκης Καραλής”
Αγίου Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115,
πλησίον μετρό Κεραμεικός

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

10€ Γενική είσοδος | 5 μειωμένο

Κρατήσεις θέσεων στο: 210-3425637 και 6971879881

Χορηγός ΕπικοινωνίαςHashMag.gr - LogoΣτείλτε το όνομά σας στο [email protected], ή στις σελίδες μας στο Facebook και στο Twitter και μπείτε στην Κλήρωση για μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση κάθε εβδομάδα.